DH (R1)

Gardien de buts :

Uga kevin sumian Uga joris bagda Uga damien blanchon

Défenseurs :

Uga julien torre Uga jules tepelian Uga arman birgin Uga fabien massa 1 Uga greg iborra Uga benoit azadian Uga thierry gossot Uga alex Uga avak yalic Uga brice zepetian Uga jordan garcia

Milieux de terrain :

Uga denis oz Uga mathias darmon Uga christophe hernandez Uga hugo goncalves Uga yann lisei Uga aris Uga david Uga zaven bulut

Attaquants :

Uga ludovic heidelberger Uga hayko birgin Uga fabrice apruzesse Uga sevag yalic Uga axel guedon